Joy/Disaster (FR) Livejoydisaster-web
joydisaster-web

Vineri, 24 februarie, vom avea o seara speciala, atat pentru nostalgicii Control-ului de la inceputuri cat si pentru cei care ati ajuns mai tarziu la noi si sunteti curiosi sa vedeti cum am pornit la drum. Cliza va incerca sa recreeze playlist-urile si atmosfera de la inceputurile clubului. Va fi o seara mai punk, mai dark, mai agresiva.

Invitata speciala a serii este trupa franceza Joy/Disaster, care se intoarce la noi dupa concertul spectaculos dintr-o seara de duminica de acum 3 ani.

Joy/Disaster a aparut in 2005 si a captivat inca de la inceput media si presa muzicala cu un sound fresh, din zona post-punk revival-ului aflat atunci abia la inceputuri. Piesele lor au devenit repede hit-uri ale scenei underground internationale, francezii ajungand sa aiba fan-club-uri pana si in Chile sau Lituania.

In timp, cei de la Joy/Disaster si-au imbunatatit constant sunetul, avansand de la radacinile punk spre o zona mai complexa, mai melodioasa, cu voce grava si tonuri mai joase, evident fara a-si nega vreodata afilierea la post-punk.

Joy/Disaster au sustinut de-a lungul timpului mai mult de 200 de concerte in peste 15 tari, impartind de asemenea scena cu nume precum The Chameleons, Gene Loves Jezebel, Cinema Strange, Combichrist, Front 242 sau Das Ich.

In actualul turneu european trupa isi promoveaza ultimul album, "Sickness", aparut chiar zilele trecute la Manic Depression Records.

Componenta:

Nico (lead vocals/ lead guitars)

Simon (rhythm guitars)

Emeric (bass)

Julien (drums)

www.myspace.com/joydisaster

www.facebook.com/pages/JOYDISASTER/170927924320

Evenimentul este organizat de Club Control, cu sprijinul Hello Hotels.

Intrare generala in club (concert inclus!): 10 lei.

Etichete: concert, control, live

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h