Judecătoare, adusă cu mandat la DNA. Este acuzată că a primit mită o haină de blanăJudecătoarea Ruxandra Popescu, magistrat în cadrul Judecătoriei Sinaia, a fost adusă, marți dimineața, cu mandat la sediul DNA Ploiești. Ea este acuzată că a primit mită o haină de blană în schimbul unei hotărâri prin care Consiliul Local Sinaia a fost prejudiciat cu peste 240.000 de euro.

Judecatoare, adusa cu mandat la DNA. Este acuzata ca a primit mita o haina de blana
Judecătoare, adusă cu mandat la DNA. Este acuzată că a primit mită o haină de blană

Judecătoarea Ruxandra Popescu este acuzată că ar fi dat o hotărâre nelegală de care a beneficiat fostul șef al Poliției Sinaia, Marin Tudorică. Acesta din urmă a fost arestat preventiv în luna ianuarie, fiind acuzat de trafic de influență și efectuarea de activități comerciale incompatibile cu funcția.

Judecătoarea în cauză ar fi primit o haină de blană de la Marin Tudorică, iar în schimbul acestui bun aceasta a dat o hotărâre prin care Consiliul Local Sinaia a fost prejudiciat cu peste 240.000 de euro.

Surse judiciare au precizat că prin hotărârea respectivă a fost redus în mod nelegal pentru trei terenuri din stațiune prețul stabilit de Consiliul Local în privința terenurilor din zonă.

Sursa: Agerpres

Etichete: DNA, judecătoare, mită, Ruxandra Popescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE