Judecătoarea Geanina Terceanu a dezvăluit că a avut o relaţie amoroasă cu Cristi BorceaJudecătoarea Geanina Terceanu a recunoscut că a avut o relaţie amoroasă cu Cristi Borcea, potrivit unor surse judiciare citate de România TV. Mai mult, ar fi vorbit în instanţă şi despre 10.000 de euro primiţi de la acesta pentru a-l achita în dosarul Transferurilor. Borcea a negat spusele ei, dar a refuzat o confruntare faţă în faţă.

Judecatoarea Geanina Terceanu a dezvaluit ca a avut o relatie amoroasa cu Cristi Borcea (Foto agerpres.ro)
Judecătoarea Geanina Terceanu a dezvăluit că a avut o relaţie amoroasă cu Cristi Borcea (Foto agerpres.ro)

Cristi Brocea a fost deconspirat de judecătoarea Geanina Terceanu, aflată şi ea în arest preventiv, care, susţin surse judiciare, "şi-a amintit că şi Cristi Borcea i-a dat bani, alături de fraţii Ioan şi Victor Becali".

Frații Becali și judecătoarea Geanina Terceanu, ARESTAȚI PREVENTIV

Frații Ioan și Victor Becali, dar și judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul București au fost arestați preventiv pentru dare, respectiv luare de mită. Decizia dată de Curtea de Apel București nu este definitivă, dar este executorie.

Este vorba, în cazul fostului acţionar şi preşedinte executiv al echipei Dinamo, de 10.000 de euro, sumă pe care Borcea i-ar fi dat-o personal judecătoarei, ulterior achitării din Dosarul Transferurilor, pronunţată de aceasta pe 3 aprilie 2012.

STENOGRAME. Judecatorul Terceanu: Nu spuneti nimic de mine! Am cheltuit banii!

Judecatoare Geanina Terceanu de la Tribunalul București a fost reținută de DNA pentru că a luat mita ca să dea o soluție de achitare în dosarul transferurilor din fotbal. Într-o discuție interceptată de anchetatori, judecătoarea avertiza o persoană prin intermediul căreia primise banii de la frații Becali să nu le spună nimic anchetatorilor despre implicarea ei.

Etichete: Cristi Borcea, mită, relatie amoroasa, terceanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE