Judecătoarea Geanina Terceanu, mărturie în faţa instanţei despre relaţia cu Cristian BorceaJudecătoarea Geanina Terceanu, acuzată că a luat şpagă în Dosarul Transferurilor, şi-a recunoscut faptele, povestind cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. Terceanu a vorbit, în faţa instanţei, inclusiv despre relaţia pe care a avut-o cu fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea.

Cristi Borcea si Geanina Terceanu
Cristi Borcea şi Geanina Terceanu

Judecătoarea Geanina Terceanu este acuzată că a primit, în Dosarul Transferurilor, şpagă suma de 195.000 de euro: 185.000 de euro de la fraţii Giovani şi Victor Becali şi 10.000 de euro de la Cristi Borcea.

Terceanu a povestit, în faţa instanţei, cum a acceptat zeci de mii de euro. Mai mult, ea le-a spus judecătorilor despre relaţia pe care ar fi avut-o cu fostul patron al lui Dinamo, Cristian Borcea, scrie adevarul.ro

"Percepţia mea a fost însă că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou.

Cu ocazia vizitei făcute acasă la Cristian Borcea, eu i-am lăsat un număr de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerându-mi să ne vedem, însă eu am tot amânat, iar o altă întâlnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc", a spus Geanina Terceanu.

Etichete: Cristian Borcea, dosarul transferurilor, Geanina Terceanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE