Judecătoria Sector 4: Cristian Popescu Piedone NU poate candida la Primărie. Piedone: "Voi contesta"Judecătoria Sectorului 4 a respins, miercuri, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4. Decizia nu e însă definitivă și poate fi atacată cu recurs în 24 de ore. Fostul edil a declarat că are de gând să facă acest lucru și că "nu va abandona lupta".

UPDATE 21.15: Cristian Popescu Piedone a declarat că va  ataca decizia la Tribunalul București.

"Lupta nu o voi abandona. Chiar dacă voi fi candidat sau nu îmi voi continua lupta pentru cetățenii Sectorului 4. Voi contesta decizia de azi la Tribunalul București și cred că acolo mi se va face dreptate. Să nu se bucure formațiunile politice și în special cei cu trei trandafiri. Și dacă voi pierde armata mea, va continua lupta împotriva lor și a candidatului lor. Voi aduce argumente suplimentare la apel în apărarea cauzei mele", a declarat Cristian Popescu Piedone pentru stiripesurse.ro.

Judecătoria Sectorului 4 a luat în discuție, miercuri, mai multe contestații depuse împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcția de primar al sectorului 4.

Mai precis, judecătorii au analizat contestațiile lui Adrian Golu, tatăl lui Tudor Golu — victimă a incendiului din Colectiv, Eleonora Arjoca, Iancu Eugen Cătălin, Alexandru Constantin Corcău și avocatul Gheorghe Piperea. Contestațiile vin după ce Piedone și-a depus din nou candidatura, de data aceasta din partea Partidului Puterii Umaniste și nu ca independent, după ce primise o decizie nefavorabilă în instanță.

"Admite excepția nulității cererii invocată din oficiu. Anulează contestația formulată de petentul Marin Mario Cezar în contradictoriu cu intimatul Popescu Cristian Victor Piedone, ca nesemnată. Respinge excepția autorității de lucru judecat invocată de petenții Gheorghe Pipera, Iancu Eugen Cătălin, Hogea George Narcis, Golu Adrian, Corcău Alexandru Constantin, ca neîntemeiată. Admite contestațiile la legea electorală, conexate, formulate de petenții Eleonora Arjoca, Gheorghe Pipera, Iancu Eugen Cătălin, Hogea George Narcis, Golu Adrian și Corcău Alexandru Constantin în contradictoriu cu intimatul Popescu Cristian Victor Piedone. Respinge candidatura intimatului Popescu Cristian Victor Piedone pentru funcția de primar al sectorului 4 București. Cu apel în termen de 24 de ore de la pronunțare, cererea de apel se va depune la Tribunalul București", se arată în decizia judecătorilor.

 Pe 19 aprilie, Tribunalul București a admis o contestație a avocatului Gheorghe Piperea și a decis definitiv că Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat, deoarece aproape jumătate din lista depusă la BEC cu 5.076 de susținători conținea nereguli, respectiv faptul că nu erau completate toate rubricile privind sectorul în care susținătorii își au domiciliul sau reședința, vârsta sau cetățenia acestora. În aceste condiții, Piedone a demarat o nouă campanie pentru strângerea de semnături și a prezentat sâmbătă Biroului Electoral sector 4 liste cu aproape 5.600 de semnături.

 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Piedone, Sectorul 4

0/2 COMENTARII
Marean
28 Apr 14:54
+0
VOTURI
-0
Adica e un porc plin cu rahat.
Piedmont
28 Apr 07:36
+0
VOTURI
-0
Nu va abandona lupta? Adica e bun ciolanul, eh?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE