Cererea lui Copos de eliberare condiționată din închisoare, RESPINSĂUPDATE. Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 din Capitală au respins miercuri cererea prin care omul de afaceri George Copos solicită eliberarea condiționată din închisoare. Decizia nu este definitivă.

UPDATE - Verdictul în cazul eliberării condiționate a lui George Copos a fost amânat. 

George Copos află astăzi dacă va putea pleca acasă înainte de a-și termina termenul de închisoare decis în dosarul Loteria I și în cel al transferurilor. 

George Copos afla astazi daca va fi eliberat conditionat. Decizia de marti e definitiva
George Copos află astăzi dacă va fi eliberat condiţionat. Decizia de marţi e definitivă

Judecătorii de la Judecătoria Sectorului 5 din București sunt cei care vor decide astăzi soarta lui George Copos. 

Dosarul lui Copos a ajuns în instanță pe 21 ianuarie, după ce el a primit aviz favorabil pentru eliberare condiționată din partea Penitenciarului Rahova.

George Copos are de executat patru ani de închisoare, în urma contopirii pedepselor primite în dosarul Loteria I, respectiv cel al transferurilor din fotbal.

Omul de afaceri a fost condamnat definitiv pe 25 august 2014 la patru ani de închisoare în dosarul Loteria I, în urma unei decizii a Tribunalului București.

De asemenea, el a mai fost condamnat, în calitate de fost acționar majoritar al FC Rapid, la 3 ani și 8 luni de închisoare, în dosarul transferurilor din fotbal.

Etichete: George Copos, judecători, Judecătorie, Loteria

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h