Julio Iglesias revine la BucureștiJulio Iglesias a decis să vină din nou la București, după un concert de succes susținut aici, toamna trecută. 

Julio Iglesias isi AMANA concertul din Bucuresti
Julio Iglesias își AMÂNĂ concertul din București
Foto: voici.fr

Sub semnul aprecierii si al respectului sau fata de publicul din Romania, Julio Iglesias ne va incanta si in sezonul estival cu o noua serie de concerte, ce vor avea loc in aer liber la Mamaia (19 iulie) si la Galati (20 iulie). Vestile bune insa, nu se opresc aici, caci cel mai iubit artist al tuturor timpurilor a inclus pe lista concertelor sale cel de-al treilea spectacol.
In data de 22 iulie 2014, Julio Iglesias va urca din nou pe scena de la Sala Palatului alaturi de orchestra sa, pentru a le darui admiratorilor muzicii sale un show special, total diferit de reprezentatia anterioara.

Acesta le promite spectatorilor o seara magica, cu foarte multe melodii celebre care nu au mai fost cantate, pana acum, in concertele sustinute in Romania.
Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Sala Palatului, au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, in magazinele EuroGsm, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro
Preturile acestora difera in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:
180 ron – Cat. IV, 230 ron – Cat.III, 270 ron – Cat.II, 370 ron – Cat.I si 450 ron – VIP.
Julio Iglesias a stabilit două Guinness World Records: primul in 1983, pentru ca a vandut cele mai multe albume inregistrate in limbi diferite din istorie, iar al doilea in 2013, pentru cel mai bine vandut artist latin din istorie. Pe data de 1 aprilie 2013, la Beijing, a primit un premiu istoric: primul si cel mai popular artist din toate timpurile in China.
In cei 46 de ani ai carierei sale de neoprit, Julio a primit 2.600 de discuri de platina si de aur. A sustinut peste 5.000 de concerte in 600 de orase din intreaga lume si mai mult de 60 de milioane de oameni l-au vazut cantand live.
Julio Iglesias a cantat in duet cu artisti de renume, cum ar fi Frank Sinatra, Diana Ross, Charles Aznavour, Sting, Plácido Domingo, Willie Nelson, Art Gurfunkel, Paul Anka, The Beach Boys, Dolly Parton.

Etichete: bilete, Bucureşti, julio iglesias

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE