Jurnalista Ailin Ibraim a murit la doar 36 de aniPresa din România este în doliu. Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a murit la vârsta de 36 de ani. A fost redactorul-șef al revistei Bolero și a lucrat la Unica.

Jurnalista Ailin Ibraim a murit la vârsta de 36 de ani. A fost redactorul-șef al revistei Bolero, publicație pe care a condus-o cu profesionalism, creativitate și spirit de echipă și a realizat coperte și editoriale de modă și frumusețe la nivel internațional pentru revista Unica. Apoi a creat Strike a Pose, un studio de modă și fotografie cu ședințe foto personalizate, styling și consiliere de imagine

"Noi, jurnaliștii din redacțiile Ringier România, anunțăm cu tristețe dispariția fostei noastre colege Ailin Ibraim.

Ailin rămâne în amintirea noastră un om minunat, cu suflet cald și un zâmbet molipsitor. O jurnalistă frumoasă, deșteaptă, creativă, un model pentru alte femei, un reper de corectitudine și stil.

În aceste clipe grele, gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, căreia îi mulțumim pentru că am avut onoarea și bucuria să o cunoaștem pe Ailin, să îi fim colegi și prieteni. Ne va fi dor de ea.

Ailin a ales să facă stilism pentru revistele glossy din dragoste pentru frumos și din dorința de a se exprima vizual în pictoriale inventive, originale, care inspiră.

Ailin ar fi împlinit anul acesta 37 de ani", au scris colegii din grupul Ringier.

 

Etichete: Ailin Ibraim, redactor-ef, Unica

0/2 COMENTARII
George
25 Feb 08:43
+0
VOTURI
-0
http://invatarea-rapida-a-limbii-germane.luxdesign28.ro/
Cris
20 Feb 16:22
+0
VOTURI
-0
Stire tabloida care reda, ca de obicei, o informatie incompleta. Nu reiese DE CE a murit, de ce ne-ar interesa doar ca a murit? Trebuie sa aflam ceva spumos dintr-un tabloid, altfel la ce bun?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE