Jurnalista Mădălina Pușcalău va avea emisiune la TVRJurnalista Mădălina Puşcalău se alătură echipei de moderatori ai emisiunii "Prim-plan", difuzată de luni până joi, în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Jurnalista Madalina Puscalau va avea emisiune la TVR
Jurnalista Mădălina Pușcalău va avea emisiune la TVR

Mădălina Pușcalău, fostă realizatoare la B1 TV, a intrat oficial în echipa Televiziunii Române. Mădălina Pușcalău va modera dezbaterea de miercuri pe teme de actualitate, care este difuzată sub umbrela emisiunii Prim-plan pe TVR1, după Jurnal. O altă noutate de la TVR: emisiunea Vorbește liber, cu Sorin Avram, iese din grilă.

Mădălina Pușcalău va fi pe post în fiecare miercuri, de la ora 21.00. Emisiunea Prim-Plan, pe care o va modera miercurea, este difuzată după Jurnal și are în fiecare zi un alt prezentator. Mihai Rădulescu va fi moderatorul dezbaterii de luni, Claudiu Lucaci marţi, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi miercuri, Alina Stancu joi.

Mădălina Pușcalău a mai lucrat în TVR, până acum zece ani. În decembrie 2014, jurnalista Mădălina Pușcalău a demisionat de la postul B1 TV, unde realiza emisiunea Bună seara, România.

Sursa: paginademedia.ro.

Etichete: B1 TV, emisiune, Mădălina Pușcalău, tvr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE