Jurnalişti loviţi de o maşină pe podul Ciurel din CapitalăDoi jurnalişti de la Neptun TV au fost accidentaţi de un autoturism pe podul Ciurel din Capitală, în timp ce filmau un reportaj.

Jurnalisti loviti de o masina pe podul Ciurel din Capitala
Jurnalişti loviţi de o maşină pe podul Ciurel din Capitală

Reporterul Raluca Țicmeanu și operatorul Marius Anghel au fost acroșați de o mașină și trântiți pe asfalt. Reporterul a fost lovit puternic în față de parapetul podului, care s-a desprins în momentul impactului.

Raluca Țicmeanu a fost transportată la Spitalul Universitar din București, scrie reporterntv.ro.

La fața locului au ajuns polițiștii, care au început o anchetă în cazul acestui accident.

Etichete: accident pod ciurel, jurnalişti accidentaţi, jurnalişti loviţi de maşină, Neptun TV

0/6 COMENTARII
Cris
15 Sep 13:26
+0
VOTURI
-0
Ce le stii tu, Dumitre, ca un om mare!
Pai daca s-a pus o limitare de viteza care nu-i respectata, de ce dai vina pe drumari si nu pe soferi? Ca soferii tre' sa mearga cu viteza, nu? Ercea mic, viteza mare! Taximetristu' lu' mama, arunca-te-aer in sus de trei ori si sa nu te prinda decat o singura data!

Si cum vezi tu refacerea drumului ala, aglomerat permanent? Pe unde deviezi tu circulatia? Sau vii cu "sunt alternative"?

Hai, jet d-aici!
Dumitru
15 Sep 11:46
+0
VOTURI
-0
F periculoasa zona aceea, cu drumul inclinat spre exteriorul curbei. Cred ca e unic in Europa, un exemplu bun pentru orice student la drumuri si poduri de ASA NU. Politia a compensat cu o limitare de viteza, dar daca vor sa faca ceva - refac naibi soseaua si permit rularea cu viteze normale prin acea zona.
Vasile
15 Sep 07:53
+0
VOTURI
-0
Pacat ca nu s-a dus in Dambovita, sa se sature dementul! Asa se intampla intr-o tara in care cartile de legislatie rutiera sunt folosite doar pe post de plicuri in care se plaseaza spaga pentru carnete!
Alt curios
15 Sep 07:46
+0
VOTURI
-0
Curiosule, din poza se vede parapetul rupt. Stii tu ca aia erau pe carosabil, sau e doar parerea ta?
CURIOSU
14 Sep 23:28
+0
VOTURI
-0
Iar marii jurnalisti stateau pe carosabil ca asa procdeaza de obicei. Sunt importanti ,toata lumea trebuie sai fereasca.
Cris
14 Sep 19:59
+0
VOTURI
-0
Daca se dau permise la toti dementii, asta se intampla.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE