Katy Perry, victima unui HACKER ROMÂN care i-a spart contul de TwitterKaty Perry a fost victima unui mişmaş tehnologic. Un hacker, despre care ulterior s-a aflat că ar fi român, i-a spart luni contul de Twitter şi a publicat fără autorizaţie o piesă nelansată a cântăreţei.

Katy Perry
Katy Perry

Contul cântăreţei a fost spart pe 30 mai, când un mesaj a fost trimis către cei 89 de milioane de followers pe care îi are Katy. Mesajul era: "haha follow @sw4ylol #hackersgonnahack."

Se pare că utilizatorul "@sw4ylol" provine din România şi îşi făcuse contul de Twitter cu câteva zile înaintea incidentului. După ce a trimis mesajul de pe pagina vedetei, anonimul a publicat un mesaj şi pe pagina lui de Twitter: "Who TF (the f**k) is Katy Perry." În mod evident, @sw4ylol ştie cine este starul pop Katy Perry, deoarece a publicat fără autorizaţie o melodie nelansată de-alea lui Katy, pe SoundCloud. Piese se numeşte "Witness 1.3".

Din nou, hackerul s-a logat pe pagina lui Katy Perry, pe care a postat o serie de mesaje vulgare şi elucubrante, printre care ""otf gang n @keemstar,", menţionând un blogger cu mai mult de 80,000 de followeri pe un site de microblogging.

Utilizatorul a scris, de asemenea, "miss u baby @taylorswift13 " (în traducere: "mi-e dor de tine scumpo! @Taylor Swift13".

Katy şi Taylor s-au certat în septembrie 2014, după ce Taylor Swift a dezvăluit public că piesa "Bad Blood" a fost inspirată de o discordie pe care a avut-o cu o altă cântăreaţă care, aparent, a fost Katy Perry.

"Mulţi ani, n-am fost niciodată sigură dacă suntem sau nu prieteni", a spus Taylor Swift la vremea aceea, pentru revista Rolling Stone."Venea la mine în timpul unor gale de premii, spunea câteva vorbe, apoi pleca şi mă făcea să mă gândesc, suntem prietene sau doar se poartă aşa ca să mă denigreze, să mă insulte."

Atunci zvnorile au început să apară: În "Bad Blood" e vorba despre vrajba dintre Katy şi Taylor. În orice caz, Taylor n-a răspuns acelui mesaj pe Twitter trimis de hacker, care a fost şters, împreună cu alte mesaje false, la minute bune după ce fuseseră publicate. Ultimul mesaj postat pe Twitter era postat cu cinci minute înainte să-i fie spart contul. Postarea este republicarea mesajului candidatului la preşedinţia SUA, Hillary Clinton, care aduce omagiu veteranilor americani, de Ziua Eroilor.

Hillary a scris: "Eroii noştri morţi la datorie merită gratitudinea noastră profundă, pentru că şi-au dat vieţile să ne protejeze nouă libertatea." Katy a ataşat, la rândul ei, un mesaj: "Mulţumesc tuturor eroilor americani. Vă onorăm astăzi!" Apoi contul de Twitter i-a fost spart.

Etichete: cont de twitter, hacker roman, katy perry

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE