Kaufland amână deschiderea a două magazine noi, în BucureștiKaufland ar fi trebuit să deschidă încă două magazine în Capitală, în 2015, dar deschiderea a fost amânată pentru 2016. 

Kaufland a inceput constructia magazinului de pe terenul fabricii de bere Grivita. Cand va fi gata
Kaufland a început construcţia magazinului de pe terenul fabricii de bere Griviţa. Când va fi gata
Foto: nebenjob.do

Planul pentru 2015 prevedea şi două unităţi noi în capitală, compania mizând că va ajunge la 12 hipermarketuri în Bucureşti. Retailerul urma să deschidă până la final de an o unitate de peste 4.000 de metri pătraţi pe terenul fostei fabrici de bere Griviţa, însă lucrările vor fi gata la începutul anului viitor. "Lucrările pentru construcţia magazinului au început. Estimăm că acesta va fi deschis la începutul anului 2016", au declarat pentru ECONOMICA.NET surse apropiate companiei.

De asemenea, managerii companiei se gândeau la posibilitatea, ca anul acesta, să fie primul lanţ internaţional de retail care îşi pune sigla într-o zonă rău famată a Bucureştiului-cartierul Ferentari. Compania germană a obţinut anul trecut autorizaţiile pentru construirea unui magazin pe strada Calea Ferentari 62, în sectorul cinci al Capitalei. Potrivit oficialilor companiei unitatea din ferentari va fi inaugurat în prima parte a anului următor.

Etichete: kaufland, magazin, supermarket

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE