Kaufland deschide joi hipermarketul din Ferentari. Încă un hipermarket în Capitală până în februarieKaufland inaugurează joi hipermarketul din Ferentari. 

Kaufland deschide joi hipermarketul din Ferentari. Inca un hipermarket in Capitala pana in februarie
Kaufland deschide joi hipermarketul din Ferentari. Încă un hipermarket în Capitală până în februarie
Foto: voceatransilvaniei.ro

Kaufland va deschide joi un nou magazin în Capitală, al 109-lea din reţea, pe Calea Ferentari numărul 62. Până la finalul acestui an financiar, care se termină în februarie, nemţii au însă în plan creşterea reţelei cu alte patru unităţi. Următoarele inaugurări sunt programate la Mangalia, în luna august, Lujoj, Codlea şi Bucureşti, a declarat Valer Hancaş, manager corporate affairs&comunicare Kaufland România, conform economica.net. Acesta nu a precizat locaţia unităţii din Capitală.

Kaufland Ferentari, primul magazin de mari dimensiuni din acest cartier, are o suprafaţă de vânzare de peste 2.900 de metri pătraţi, comercializează în jur de 26.000 de articole din care peste 50% sunt produse în România. De asemenea, hipermarketul este prevăzut cu şase galerii comerciale şi dispune de 100 de locuri de parcare. Spaţiul total de care dispune retailerul este însă de peste 13.300 de metri pătraţi, unitatea fiind ridicată pe platforma SC Fapiro, cel mai mare producător de pile, raşpele şi cuţite pentru industria lemnului. Prin deschiderea acestui magazin, retailerul a creat 100 de locuri de muncă.

Etichete: kaufland, kaufland ferentari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE