Kaufland deschide un nou hipermarket, în Grozăvești, Încă unul în Ferentari- în construcțieKaufland deschide un nou hipermarket în București, în cartierul Grozăveşti, pe terenul fostei fabrici de bere Griviţa. 

Kaufland deschide un nou hipermarket, in Grozavesti, Inca unul in Ferentari- in constructie
Kaufland deschide un nou hipermarket, în Grozăvești, Încă unul în Ferentari- în construcție
Foto: hunedoaralibera.ro

Compania mai are în construcţie încă un magazin în Bucureşti, în cel mai sărac cartier, Ferentari, cu care acoperă astfel zonele importante ale oraşului, informează zf.ro.

Cele zece unităţi deja deschise de Kaufland în Bucureşti au afaceri cumulate de 300-350 de milioane de euro, echivalentul al 15-17% din cifra de afaceri a companiei la nivel naţional, potrivit datelor ZF. În Bucureşti există astăzi zece magazine funcţionale dintr-un total de peste 100.

Hipermarketurile din Capitală sunt cele mai bune ale reţelei ca vânzări, însă au şi cele mai mari suprafeţe, de până la 5.500 mp. Prin comparaţie, media la nivel naţional este de 3.600 mp, în contextul în care unităţile din oraşele mici precum Gherla măsoară nu mai mult de 2.000 mp, echivalentul unui supermarket de dimensiuni mai mari.

Etichete: kaufland, kaufland grozavesti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE