Kaufland donează Primăriei un teren pe Bd.1 Mai pentru amenajarea străzii și a intersecțieiKaufland donează Primăriei Capitalei un teren cu o suprafață de 341 metri pătrați pe bd. 1 Mai. Terenul va fi utilizat  pentru amenajarea intersecției Bd. 1 Mai cu str. Serg. Alexandru Postolache și pentru lărgirea străzii Seer. Alexandru Postolache. Proiectul de hotărâre prin acceptarea donației din partea Kaufland a fost aprobat de CGMB în ședința de joi. 

Kaufland donează Primăriei Capitalei un teren cu o suprafață de 341 metri pătrați pe bd. 1 Mai. Terenul va fi utilizat  pentru amenajarea intersecției Bd. 1 Mai cu str. Serg. Alexandru Postolache și pentru lărgirea străzii Serg. Alexandru Postolache.

Lucrările de amenajare vor fi efectuate de Administrația Străzilor, instituție aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului București (CGMB). 

Proiectul de hotărâre prin acceptarea donației din partea Kaufland a fost aprobat de CGMB în ședința de joi. 

În toamna lui 2013, Kaulfland a mai donat Primăriei Capitalei un alt  teren cu o suprafață de 1.444 metri pătrați pe Șos Pantelimon pentru ca municipalitatea să amenajeze un drum de acces către noul hipermarket ce urma să se construiască în zonă. 

Etichete: Bd. 1 Mai, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, donaţie, kaufland, Primăria Capitalei

0/1 COMENTARII
Mihai
04 iun 22:28
+0
VOTURI
-0
cata mafie,cati bani negri,cata mizerie...romani,mergeti si cumparati de la Kaufland si de la toate magazinele aparute peste noapte care au schimbat traseele soselelor si umpleti-le buzunarele.omorati micul comerciant...ca e mai bije asa!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE