Kelemen Hunor trebuie să demisioneze, susţin 17 ONG-uri din CapitalăStr. Berzei (FOTO: B365.ro)
Str. Berzei (FOTO: B365.ro)

ONG-urile mai susţin că ministrul nu s-a manifestat împotriva niciunei agresiuni majore asupra patrimoniului construit şi dimpotrivă, ministerul a fost de câteva ori complice la accelerarea procesului de distrugere.

Concret, nemulţumirile fac referire la atitudinea ministrului Kelemen Hunor în proiectul Diametrala Buzesti -Berzei - Uranus care ar fi în profund dezacord cu misiunea şi portofoliul său de ocrotitor al patrimoniului. „Lucrările s-au derulat, până în acest moment, fără un aviz din partea Ministerului Culturii şi Patrimoniului pentru proiectul în ansamblu. Ministrul putea şi era obligat să solicite sistarea lucrărilor în zonă până la emiterea acestui aviz. Cu toate acestea, Ministerul a emis avize de desfiinţare individuale pentru 60 de clădiri istorice din zonă Berzei -€“ Buzeşti. Mai mult, a emis ultimele 18 avize după ce se angajase în faţă ONG-urilor că nu mai emite avize de desfiintare”, se arată în scrisoarea deschisă adresată prim-ministrului Emil Boc.

Etichete: Berzei, Buzeşti, demisie, mediu, ong, Uranus

0/0 COMENTARII
Lica
25 feb 15:44
+0
VOTURI
-0

Cred ca in Romania,ONG-urile sunt pe cale sa devina o a cincea putere!Au cerut demisia lui Oprescu,pentru niste motive fanteziste,acum vor capul lui Hunor!Cine e urmatorul,domnilor ONG-isti?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h