Kika are undă verde pentru şah la IKEA cu al doilea magazin - VEZI UNDE SE DESCHIDEComisia de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Capitalei a acordat săptămâna trecută aviz de urbanism Planului Urbanistic Zonal Șos. Bucureşti-Ploieşti nr. 83-85-87 pentru construirea unui hipermagazin, servicii şi parcaj. Terenul îi aparţine lui Dursun Altînîşîk, însă acesta este în negocieri cu reprezentanţii Kika pentru deschiderea, pe acest teren, al celui de-al doilea magazin din Capitală. "Proprietarul are o înţelegere cu Kika pentru un magazin pe acest teren. Sunt încă în negocieri", a spus arhitectul Constantin Enache, care a realizat PUZ-ul pentru noua investiţie. Dacă cele două părţi vor ajunge la un acord, noul magazin Kika ar urma să fie deschis chiar vizavi de concurentul său principal în Bucureşti, Ikea.

“Vom deschide în Băneasa. Este un proiect care durează deja de un an, însa nu pot oferi o dată exactă când se vor încheia negocierile”, spunea şi Lars Lund, director general Kika Romania, în luna noiembrie a anului trecut. Potrivit acestuia, investiţia într-un nou magazin este cuprinsă între 30 şi 35 de milioane de euro.

Contactaţi de B365.ro, reprezentanţii Kika au preciza în acest moment nu doresc să facă declaraţii referitoare la acest subiect.

Kika a deschis la sfârşitul anului 2008 primul magazin din România, o investiţie estimată la 31 milioane de euro. Magazinul, situat în zona Militari, are o suprafaţă totală de 27.000 de metri pătraţi şi înregistreaza în weekend un trafic de peste 1.000 de vizitatori, în timp ce comanda medie s-a ridicat în 2011 la 100 de euro.

Compania intenţionează să se extindă nu doar în nordul Capitalei, ci şi în zona de est, mai exact în zona bulevardului Theodor Pallady.

Etichete: Comisia de Urbanism, IKEA, kika, PUZ, realitatea

0/0 COMENTARII
Faur
01 feb 08:55
+0
VOTURI
-0

Kika e de rahat iar viitorul ei in Romania e negru.

Ioana
31 ian 16:15
+0
VOTURI
-0

Mie imi place la nebunie KIKA, este un loc unde iti faci cumparaturile cu placere, la preturi bune .

magiun
31 ian 10:03
+0
VOTURI
-0

kika e premium iar ikea e pentru muncitori si gura casca

Subsemnatu
30 ian 20:37
+0
VOTURI
-0

Kika e mai degraba complementar cu Ikea prin pozitionarea intr-o clasa superioada de calitate si de preturi. Serios, daca vrei un prosop de calitate, o cuvertura, un asternut, o pilota - ce se poate cumpara din Kika depaseste substantial cele mai bune produse din Ikea sau Cora sau orice alt magazin generalist. La preturile corespunzatoare, evident. Si serios, daca esti cu banii numarati chiar nu ai ce cauta in Kika, doar sa iti faci sange rau, sa condamni capitalismul si sa te intrebi de ce nu dau faliment?

Adrian
30 ian 22:25
+0
VOTURI
-0

Nici pe departe nu este cu mult mai bun ca IKEA !

Poate doar in prvinta preturilor, care, de cele mai multe ori, sunt exagerate, la marfuri identice.

didi
31 ian 08:39
+0
VOTURI
-0

Kika este peste IKEA ca si calitate si servicii. De ex la o bucatarie cumparata de la IKEA iti iei ce gasesti si ce se potriveste. La KIKA iti vine proiectantul acasa si iti masoara, te sfatuiesti cu el, etc...in plus la bucatariile KIKA se pot cumpara din magazin si electrocasnicele potrivite, incastrabile sau nu. KIKA e undeva intre IKEA si MObexpert.

Dragos
30 ian 18:20
+0
VOTURI
-0

Proasta alegere, Ikea e de milioane de ori mai faina la tot ce are pe rafturi ! O singura data am intrat in Kika, de n ori in Ikea :))

Pestisorul
31 ian 14:39
+0
VOTURI
-0

La IKEA ai fost de n ori pentru o chiftea si un caine fierbinte?

ruh
30 ian 16:34
+0
VOTURI
-0

Esec total ! Daca cei de la Kika vor sa arunce cu banii aiurea atunci sa aleaga acel loc de amplasare.

Respectivul magazin e pe sensul de venire in Buc. si nu este ancorat de alte magazine.

In 2-3 ani Kika se va retrage de pe piata noastra din cauza pozitionarilor proaste a magazinelor si a produselor mult prea scumpe si nici foarte calitative.

Vllad
30 ian 15:23
+0
VOTURI
-0

Kika e varza.

Un magazin cu preturi nesimtit de scumpe, cu oferte doar la lucrurile mizerabile, si atunci mult prea scumpe.

Nu vad cum un asemenea magazin ar putea sa concureze IKEA, chit ca si el e, de multe ori, un magazin cu preturi prea ridicate.

Pestisorul
31 ian 14:36
+0
VOTURI
-0

Preturile pot fi mari sau mici. Produsele in schimb pot fi scumpe sau ieftine.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE