Kika face bani din nunţi şi botezurikika face bani din nunti si botezuri
kika face bani din nunți și botezuri

Retailer-ul austriac de mobilier kika a adus în România, odată cu inaugurarea primului magazin din reţea, şi un serviciu foarte puţin exploatat pe piaţa locală, marcând astfel o premieră în retail-ul cu mobilier: listele de cadouri pentru nunţi şi botezuri, scrie Economica.net.

Prin aceste liste, cei care urmează să se căsătorească sau vor să-şi boteze copiii îşi pot gestiona cadourile pe care le vor primi de la invitaţi, astfel încât să fie siguri că vor avea parte de ce îşi doresc. Chiar dacă există deja din 2008, serviciul listelor pentru nuntă şi botez este încă unul destul de necunoscut pe piaţa locală. Însă, veniturile generate sunt în creştere.

Potrivit datelor companiei, citate de Economica.net, cea mai valoroasă listă de nuntă s-a ridicat la 20.000 de lei, echivalentul a circa 4.500 de euro, iar cea mai mare suma cheltuită pentru o listă ”baby” s-a ridicat la circa 1.500 de euro.

Cum poţi găsi cadouri pe placul mirilor sau părinţilor

Lista de nuntă poate fi deschisă atât de miri, cât şi de către naşi sau de către părinţii mirilor, dar se va închide obligatoriu de către miri. Clientul poate alege produsele care fac obiectul listei de nuntă sau poate lăsa lista deschisă la alegerea invitaţilor. În cazul în care pe lista de nuntă se află un produs cu valoare mare, fiecare invitat poate achiziţiona cupoane valorice kika în valoarea dorită, pe care le dăruieşte mirilor. Ulterior, aceştia pot folosi cupoanele cumulate pentru achitarea listei de nuntă.

Citiţi mai multe pe Economica.net.

Etichete: botez, cadou, invitati, kika, lista, nuntă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h