Kit-uri de protecție împotriva COVID-19, oferite medicilor de familie de Primăria Sectorului 6În urma solicitărilor primite din partea medicilor de familie, au fost livrate materiale sanitare către toți cei 152 de medici de familie, înregistrați pe raza Sectorului 6, informează primăria de sector într-un comunicat de presă remis la redacție. 

Kit-uri de protectie impotriva COVID-19, oferite medicilor de familie de Primaria Sectorului 6
Kit-uri de protecție împotriva COVID-19, oferite medicilor de familie de Primăria Sectorului 6

"Răspundem prezent apelului dumneavoastră, pentru a vă fi sprijin permanent în tot ceea ce faceți în această perioadă grea, cu echipamente specifice, măști de protecție, materiale și soluții dezinfectante. Vă felicit pentru dedicație și vă asigur de disponibilitatea echipei administrației locale pentru a vă continua lupta de prevenție, din prima linie", a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Kit-ul oferit fiecărui medic de familie din Sectorul 6 conține:
• 7 cutii cu măști de protecție
• 1 cutie de mănuși
• 2 viziere
• 1 litru dezinfectant de suprafețe
• 3 buc. săpun lichid
• 3 buc.gel de mâini
• 3 buc. șervețele umede dezinfectante

VEZI ȘI Tunuri cu soluție dezinfectantă, pe străzile Sectorului 6. Cum acționează VIDEO

Primarul Sectorului 6 a anunțat că nicio măsură nu este de prisos în lupta cu noul coronavirus, care ne-a schimbat complet viețile. Astfel, după ce a demarat o amplă campanie de dezinfecție cu peroxid de hidrogen pulverizat din elicopter, acum administrația locală completează seria măsurilor de protecție prin introducerea în circulațiea stradală a tunurilor cu soluție dezinfectantă. Amănunte, aici. 

Evenimentul, care s-a desfășurat la Policlinica Apusului la sfârșitul săptămânii, completează acțiunile de donație realizate prin Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, în ultimele două săptămâni.

CITEȘTE ȘI Ajutoare de URGENȚĂ în BANI pentru locuitorii Sectorului 6 afectați de pandemia COVID-19

Până în prezent, la Spitalul Colentina, Institutul de Pneumoftiziologie și Spitalul Universitar de Urgență București au fost donate teste de depistare rapidă a virusului Covid-19, mii de măști medicinale, sute de viziere, dispensere, bidoane cu dezinfectant pentru suprafețe și săpun lichid dezinfectant.

Primăria Sectorului 6 și DGASPC Sector 6 anunță că sunt alături de toate cadrele medicale aflate în primă linie în această perioadă. 

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunțat recent, în premieră, cea mai nouă metodă pe care administrația locală o va folosi, în următoarea perioadă, pentru a combate răspândirea noului coronavirus în sector. Cu ajutorul unui elicopter, dezinfecția tuturor cartierelor din Sectorul 6 va fi efectuată prin pulverizare aeriană cu o substanță prietenoasă cu mediul și, totodată, care nu afectează animalele de companie. Acțiunea de combatere a COVID-19 va acoperi aproximativ 2.500 de hectare de pe raza Sectorului 6. Detalii, aici. 

Etichete: coronavirus, covid 19, dezinfectant, kituri medici de familie, masti de protectie, medic de familie, Sectorul 6

0/2 COMENTARII
Tiffany Mistry
15 apr 03:07
+0
VOTURI
-0
Suis Tiffany Mistry, et très heureux que le Dr Ilekhojie m'a aidé à ramener mon âme sœur. Je verse, il y a beaucoup de femmes comme moi qui ont fait tout ce qui était en leur pouvoir pour reconquérir leur mari, je suis venue ici pour dire à toutes les femmes de ne pas chercher plus loin, car voici la réponse. Je pense totalement que s'il y avait cinq lanceurs de sortes comme le Dr Ilekhojie, le monde aurait été un bon endroit. Moi et mon mari étaient séparés depuis 4 ans et je ne pouvais pas gérer la vie sans lui, j'ai tout utilisé pour le reconquérir Non ne travaillait que lorsque j'ai de nombreux témoignages sur un lanceur de sortes appelé Dr Ilekhojie et sur l'efficacité de son travail. J'ai immédiatement pris contact avec elle et j'ai suivi les étapes qu'elle m'a demandées et après 4 jours, mon ex a appelé pour me pardonner qu'il ne voulait rien mais moi ramener dans sa vie en permanence. Je suis heureux d'avoir trouvé le Dr Ilekhojie. J'espère que vous trouverez également très utile. Besoin d'aide? WhatsApp Dr Ilekhojie au +2348147400259 OU Envoyez un e-mail à info@gethelps.online et gethelp05@gmail.com
Site Web: https://gethelps.online
Romy
12 apr 08:33
+0
VOTURI
-0
SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp 19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE