Klaus Iohannis a fost externat din spital. Cum se simte președintele VIDEOPreședintele României, Klaus Iohannis, a fost externat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", după ce a fost operat la nivelul umărului drept în cursul zilei de marți.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis îşi reia activitatea, miercuri, la Palatul Cotroceni. În cursul după-amiezii, şeful statului se va întâlni cu premierul Dacian Cioloş.

Unul dintre subiecte este propunerea premierului pentru Ministerul Fondurilor Europene, şeful Executivului transmiţând deja nominalizarea lui Cristian Ghinea. Acesta ar putea depune jurământul, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni, în cursul zilei de miercuri. Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost internat marţi, 26 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" şi operat la nivelul umărului drept.

romaniatv.net

"Intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei", preciza într-un comunicat Administraţia Prezidenţială .

Conform informaţiilor oferite de Spitalul Militar, Klaus Iohannis a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila", la nivelul umărului drept pentru: Impingement (conflict) subacromial drept, bursită subacromială dreaptă și leziune de tendon supraspinos;

Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime iar, în prezent, starea de sănătate a preşedintelui României este foarte bună. De asemenea, președintele a postat pe Facebook informaţii despre intervenţia chirurgicală la care a fost supus.

"Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila"", a anunțat Iohannis pe internet.

Etichete: Klaus Iohannis, klaus iohannis externat, klaus iohannis spital, presedinte externat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE