Preşedintele Klaus Iohannis a fost INTERNAT şi OPERAT la umărul drept UPDATEPreşedintele Klaus Iohannis a fost internat marţi și operat la nivelul umărului drept. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime. Şeful statului a scris pe Facebook că se simte bine și miercuri îşi va relua activitatea la Cotroceni.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a fost internat marți, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și operat la nivelul umărului drept.

"Intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei", se arată în comunicatul Preşedinţiei. 

Spitalul Militar a emis, de asemenea, un comunicat de presă, în care precizează ce intervenţie a suferit şeful statului. 

"În data de 26 aprilie a.c., Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umărului drept pentru :

  1. Impingement (conflict) subacromial drept;
  2. Burşită subacromială dreaptă;
  3. Leziune de tendon supraspinos;

Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime iar, în prezent, starea de sănătate a Preşedintelui României este foarte bună", se precizează în comunicat. 

Ulterior, preşedintele a postat un mesad şi pe Facebook: "Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila"."

Etichete: Klaus Iohannis, Klaus Iohannis internat, Klaus Iohannis operat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE