Klaus Iohannis, abordat de cel care l-a atacat pe Constantinescu cu cerneală în 2000



Faur Isaia, cel care în 2000 l-a stropit cu cerneală pe fostul președinte Emil Constantinescu, i-a dat marți un plic șefului statului Klaus Iohannis, reproșându-i faptul că, deși a depus un memoriu la Cotroceni în urma cu un an, nu a primit niciun răspuns.

Isaia a ieșit din mulțimea adunată în fața Primăriei Sibiu și i-a dat președintelui Iohannis un plic. ''V-am mai dat un memoriu în urmă cu un un și nu s-a întâmplat nimic'', a spus acesta către Iohannis, scrie Agerpres.

Șeful statului s-a îndreptat spre el, a luat plicul și i-a dat asigurări că o să vadă despre ce este vorba.

Faur Isaia este cel care în 2000, trecând de cordoanele oamenilor de ordine, a ajuns în preajma fostului președinte Emil Constantinescu, aruncându-i acestuia cerneală pe față.

În 2001, el i-a dat o scrisoare președintelui României de la acea dată, Ion Iliescu, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o în județul Arad. Isaia i-a cerut atunci lui Iliescu și o audiență la Palatul Cotroceni.

În 2007, el a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi și polițiști în timp ce încerca să intre în perimetrul rezervat demnitarilor și să se apropie de președintele de la acea dată, Traian Băsescu. Faur Isaia a explicat că voia să-i transmită lui Băsescu mai multe scrisori cu sesizări.

Etichete: emil constantinescu, Emil Constantinescu cerneala, Faur isaia, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE