Klaus Iohannis, despre închiderea granițelor pentru refugiați: Ponta nu m-a consultatKlaus Iohannis, care participă duminică la un summit la Bruxelles, pe tema refugiaților, a declarat că premierul Victor Ponta nu l-a consultat, înainte de a afirma că România și-ar putea închide granițele pentru refugiați. 

Presedintele Iohannis va sustine o conferinta de presa la ora 19. Posibil subiect- Gabriel Oprea
Președintele Iohannis va susține o conferință de presă la ora 19. Posibil subiect- Gabriel Oprea
Foto: evz.ro

Premierul Victor Ponta a declarat că România ar putea închide granițele pentru refugiați, dacă alte țări, printre care și Germania, iau această măsură. 

"Ponta nu s-a consultat cu mine pe tema închiderii graniţelor, s-a plimbat doar până la Sofia, s-a întâlnit cu alţi prim-miniştri. Este o chestiune interesantă ca preocupare de weekend. Ponta nu a avut mandat să angajeze România în niciun fel. După ce mă întorc de la Bruxelles, vom avea o discuţie pe acestă temă", a declarat Klaus Iohannis, duminică, la Arad, potrivit romaniatv.net.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, duminică, la un summit pe tema imgiranţilor, la Bruxelles, convocat de preşedintele Comisie Europeana, Jean Claude Juncker.

Etichete: criza refugiatilor, Klaus Iohannis, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h