Klaus Iohannis, huiduit din nou în traficul din Bucureşti VIDEOPreşedintele Klaus Iohannis a fost huiduit şi claxonat pe Bulevardul Iuliu Maniu, după ce circulația a fost blocată, vineri după amiază, în jurul orei 17:00, relatează romaniatv.net. 

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Foto: gandul.info

Klaus Iohannis se îndrepta însoțit de coloana oficială spre Autostrada Bucureşti-Piteşti, cel mai probabil către Sibiu, acolo unde își petrece week-end-urile, scrie sursa citată.  Circulația pe Bulevardul Iuliu Maniu din București a fost blocată din cauza coloanei oficiale a lui Klaus Iohannis, spre furia șoferilor care au început să claxoneze îndelung.

Un bucureştean care locuiește în zonă a filmat de la balcon scena și a postat filmulețul pe pagina sa de Facebook.

 

Johanila in urma cu o ora grabindu-se spre casa (nu se stie care din ele) din Sibiu!A început weekendul!

Posted by Vasile Băescu on Friday, April 8, 2016

În noiembrie 2015, poliţiştii au blocat timp de 10 minute traficul, pentru a face loc coloanei oficiale, iar în momentul în care aceasta a trecut pe bulevardul Iuliu Maniu, şoferii nemuţumiţi au claxonat şi huiduit. Și la sfârşitul lunii octombrie 2015, coloana şefului de stat a fost huidiuită şi claxonată.

Etichete: Klaus Iohannis, klaus iohannis huiduit

0/2 COMENTARII
zzz
10 Apr 13:22
+0
VOTURI
-0
F l o r i n , e s t i u n p r o s t .
Florin
10 Apr 10:43
+0
VOTURI
-0
Soferii care au claxonat sunt in general niste tarani frustrati aciuati la Capitala si care toata ziua se plimba cu masina prin oras, eventual chiar si pana la paine ca sa nu cumva sa-si miste suncile pe jos. Asta care a filmat este si mai taran ca ei, numara masinile din coloana oficiala care fie vorba intre noi erau doar cateva. Orice stat are un Presedinte si orice Presedinte are o coloana oficiala. Ce ar vrea taranii de soferi? Sa vina Presedintele cu Metroul pana la Autogara Militari si de acolo sa ia rata? sa ia microbuzele indesate cu navetisti nespalati? Vai de capul vostru.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h