Klaus Iohannis: Le spun foarte clar guvernanţilor "Jos mâinile de pe DNA!"Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că le spune foarte clar guvernanţilor ”Jos mâinile de pe DNA!”. Miercuri seară, în cadrul mai multor emisiuni de televiziune s-a susţinut că, potrivit unor surse, vineri, DNA şi DIICOT vor fi desfiinţate.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Iohannis a fost întrebat despre informaţiile vehiculate privind intenţia Guvernului de a comasa DNA cu DIICOT, tot prin OUG.

"Am citit în media şi acuzaţia că s-ar pregăti, şi rectificarea din partea Guvernului că nu s-ar pegăti. Acum Guvernul a mai spus şi altădată că nu vrea să dea OUG pentru modificarea codurilor, că nu pune pe ordinea de zi. Fiecare poate să-şi imagineze ce doreşte, însă eu vă spun un lucru foarte clar, şi mai ales guvernanţilor: Jos mâinile de pe DNA!", a răspuns Klaus Iohannis.

Euractiv a scris că, potrivit unor surse, Guvernul Grindeanu ar urma să desfiinţeze DNA şi DIICOT prin contopire într-o singură instituţie, care să aibă prerogative în materie de anticorupţie şi antiterorism şi să fie condusă de Oana Schmidt-Hăineală, numită recent secretar de stat în Ministerul Justiţiei. Oana Schmidt-Hăineală ar fi una dintre persoanele care au lucrat la ordonanţa privind modificările codurilor penale.

Etichete: desfiintare dna, diicot, DNA, Klaus Iohannis

0/3 COMENTARII
qwerty
02 feb 23:20
+0
VOTURI
-0
Jos mainile de pe DNA, altfel nu pot fura case, ca atatia bani nu exista sa iei din meditatii. Dar daca ma gandesc cat de multi tineri si prosti sunt pe strazi, o sa mai dau meditatii si pot cumpara si alte case cu acte false. Hai DNA, te iubesc, lasa-ma sa fur si eu.
Cum ai ajuns la varsta asta?
02 feb 14:23
+0
VOTURI
-0
aAA, nu mai bine te duci tu la scoala ca nu ai habar sa scri. Dar probabil esti prea batran
aAA
02 feb 12:35
+0
VOTURI
-0
Si eu iti spun clar javra Dute si spanzurate.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE