Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook după incendiul din Clubul BambooPreşedintele Klaus Iohannis spune, despre incendiul din Clubul Bamboo din Capitală, că am trecut pe lângă o altă tragedie de proporţii, iar reguli şi legi au fost, se pare, din nou încălcate. Şeful statului mai afirmă că societatea va fi mereu în pericol atât timp cât nu vom înţelege că legea e una pentru toţi.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

"În incendiul din clubul bucureştean nu şi-a pierdut viaţa, din fericire, nici un om. Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporţii. Reguli şi legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înţelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toţi, societatea va fi mereu în pericol. Le doresc însănătoşire grabnică celor răniţi şi mulţumesc salvatorilor!", a scris preşedintele pe Facebook, sâmbătă dimineaţă.

Un număr de 38 de persoane au ajuns la spital în urma incendiului violent care s-a produs vineri noapte în clubul Bamboo din Capitală, unde se aflau câteva sute de persoane. Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, 21 de victime au fost transportate la spital cu ambulanţele, iar 17 au ajuns ulterior, cu maşini particulare. În urma incendiului, clubul a fost distrus în totalitate.

Etichete: incendiu bamboo, KLAUS, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE