Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet. De ce a venit atât de târziu la vot şeful statuluiPreşedintele Klaus Iohannis a votat, în jurul orei 18.30, la Liceul Jean Monnet, cu numai două ore şi jumătate înainte de închiderea urnelor. Şeful statului votează în Capitală după ce şi-a făcut buletin de Bucureşti. Liberalii au explciat că Iohannis a întârziat să voteze din cauza unor "probleme tehnice".

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Foto: stirileprotv.ro

UPDATE 18.28 Klaus Iohannis a ajuns la Liceul Jean Monnet. "Este o zi mare", a spus Iohannis la sosire.

După ce a votat, Iohannis a declarat că pentru el este "o premieră" ziua de astăzi. "Pentru mine a fost o premieră astăzi, a fost pentru prima oară când am votat în Bucureşti. Am votat pentru că Bucureştiul este acum şi oraşul meu. Am votat pentru un Bucureşti modern şi european, a spus Iohannis.

Întrebat de ce a venit atât de târziu la vot, Iohannis a refuzat să răspundă.

Anterior, liberalii anunţau că preşedintele Klaus Iohannis nu a putut vota din cauza unor probleme tehnice.

''Niciun om în România nu are dreptul să îşi exercite dreptul la vot decât dacă sunt îndeplinite condiţiile. Am înţeles că domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins într-o secţie de votare. Nu am mai multe informaţii. Nu a putut vota pentru că nu era prins într-o secţie anume, unde trebuia repartizat'', a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda , întrebat de ce preşedintele Klaus Iohannis nu a votat până la această oră, citat de Mediafax.

Cezar Preda a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis va vota până la ora 21. ''Cred că până la ora 21 şi preşedintele României va vota'', a spus liberalul.

INCIDENT LA JEAN MONNET

Un incident a avut loc la Liceul Jean Monnet, unde a votat şeful statului. Din cauza îmbulzelii care s-a creat, o bătrână s-a împiedicat în cablurile televiziunilor şi a căzut, relatează stiripesurse.ro. O ambulanță SMURD a fost solicitată la liceu, iar femeia a fost transportată la spital.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri locale 2016, Klas Iohannis, Klaus Iohannis buletin bucuresti, Klaus iohannis vot alegeri locale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE