Klaus Iohannis, reacţie în cazul Antenelor: Abordarea heirupistă a ANAF, cel puţin nepotrivităPreședintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group este "heirupsită", "nepotrivită".

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

"Eu cred că ați ajuns într-o situație neplăcută și inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puțin nepotrivită, dacă nu discutabilă", a spus Klaus Iohannis, întrebat despre acțiunea ANAF în cazul Antenelor, scrie Agerpres.

Şeful statului a precizat că a constatat din discuții pe care le-a avut că există deschidere la factorii de decizie în acest caz.

"Cu siguranță, prin discuții așezate și calme, până la urmă se găsesc soluții convenabile", a conchis șeful statului.

CITEŞTE ŞI Premierul Cioloş a dat explicaţii la Senat în cazul Antenelor. O senatoare, SCOASĂ din sală

Premierul Dacian Cioloș a fost chemat, miercuri, în regim de urgenţă, în plenul Senatului, pentru a da explicații în legătură cu situația în care se află Antenele, după ce posturile TV Antena 1 şi Antena 3 au primit ordin de evacuare de la ANAF.

premierul a precizat că ANAF a acţionat legal şi că nu este vizată activitatea jurnaliştilor, încetarea emisiei Antenelor fiind apanajul CNA.

Etichete: antena 3, antene, evacuare Antene, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE