Klaus Iohannis s-a întâlnit cu șeful serviciului secret britanic MI6, Alex Younger



Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, marți, la Palatul Cotroceni, cu șeful Serviciului Secret de Informații al Marii Britanii, Alex Younger.

Iohannis, dupa referendumul din Grecia:Sper sa se gaseasca solutii pentru viitorul european al tarii
Iohannis, după referendumul din Grecia:Sper să se găsească soluţii pentru viitorul european al ţării
Foto: facebook/ Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a discutat cu Alex Younger despre Parteneriatul strategic dintre cele două țări și situația de securitate regională, scrie Agerpres.

Potrivit Administrației Prezidențiale, cei doi oficiali au discutat despre componenta de securitate a Parteneriatului strategic dintre cele două țări, fiind exprimată aprecierea deosebită pentru substanța relației de cooperare dintre comunitatea de informații din România și cea din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

De asemenea, în cadrul întrevederii a fost discutată situația de securitate regională, context în care a fost subliniat interesul deosebit pe care ambele țări îl acordă stabilității regiunii Mării Negre, precum și buna cooperare dintre serviciile de informații române și britanice în combaterea terorismului, amenințărilor transfrontaliere și provocărilor specifice războiului hibrid.

Etichete: Alex Younger, Klaus Iohannis, Marea Britanie, MI6, Palatul Cotroceni, securitate, serviciului secret britanic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE