Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, cu liderii sindicatelorPreședintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, cu liderii confederațiilor sindicale. 

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca va discuta cu premierul Victor Ponta despre cardul de sanatate
Președintele Klaus Iohannis anunță că va discuta cu premierul Victor Ponta despre cardul de sănătate
Foto: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Șeful statului a discutat, joi, cu liderii confederațiilor sindicale din România. La întâlnirea de la Palatul Cotroceni au participat Dumitru Costin — președintele Blocului Național Sindical, Ion Popescu — președintele Confederației Sindicale Meridian, Leonard Bărăscu — președintele Confederației Naționale a Sindicatelor Libere din România — Frăția, Bogdan Hossu — președintele Confederației Naționale Sindicale Cartel Alfa și Iacob Baciu — președintele Confederației Sindicatelor Democratice din România.

Bogdan Hossu a explicat pe scurt, care au fost discuțiile cu președintele:

”Deci la intalnirea cu domnul președinte, am ridicat două probleme deosebit de importante pe domeniul social- național și administrația publică. Pe de altă parte, în momentul actual este necesară o mediere a președintelui.(...) Asta înseamnă o creștere de 5% în PIB, ei bine, pentru asta trebuie să existe un consens între Guvern, partide politice, pentru a putea ajunge la un pachet de masuri ca sa duca la un deziderat si la o distribuție echitabilă. Președintele ne-a dat confirmarea că va încerca să medieze acest dialog. Deci momentan dl Presedinte și-a propus să facă o întâlnire și cu patronatele, cu lumea academică a avut deja întâlniri”, a spus Bogdan Hossu, potrivit realitatea.net. 

Etichete: Klaus Iohannis, sindicate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE