Klaus Iohannis va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din ColectivPreşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din Clubul Colectiv. El şi-a exprimat speranţa că vor participa mulţi români la comemorarea victimelor tragediei.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Iohannis a spus că nimeni nu a uitat tragedia de la Colectiv şi nimeni nu a încetat să spere că lucrurile se vor îndrepta. Şeful statului a adăugat că trebuie să admitem că această tragedie este o rană adâncă pentru români şi nici acum, după un an de zile, nu se poate spune că societatea a trecut peste sentimentul de revoltă.

Klaus Iohannis a anunţat că va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din urmă cu an, în urma căruia 64 de persoane şi-au pierdut viaţa.

"Sper să o facă şi mulţi alţi români", a mai spus preşedintele, citat de news.ro.

Pe 30 octombrie 2015, formaţia rock Goodbye to Gravity îşi lansa cel de-a doilea album, "Mantras of War", printr-un concert în Colectiv. În urma incendiului care a izbucnit în clubul bucureştean şi-au pierdut viaţa patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnalişti şi fani. În afara celor 64 de tineri decedaţi, peste 160 de oameni au fost răniţi în incendiu.

VEZI ŞI Concerte în beneficiul victimelor din Colectiv la #3010 Festival între 28 şi 30 octombrie

Etichete: colectiv, comemorare colectiv, Klaus Iohannis, tragedie colectiv, victime colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE