Klaus și Carmen Iohannis, la Casa Albă. Cuplul prezidențial alături de Barack și Michelle ObamaPreședintele Klaus Iohannis și soția sa Carmen au participat, luni seară, la recepția tradițională oferită de Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

Klaus și Carmen Iohannis au participat, luni seară, la recepția tradițională oferită de Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama la Casa Albă.

Șeful statului a publicat pe Facebook o fotografie în care apare alături de Barack și Michele Obama.

Carmen Iohannis a particpat la recepția de la Casa Alabă îmbrăcată într-o rochie turcoaz simplă, până la nivelul genunchilor. 

"Aseară, la recepția tradițională oferită de Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a spus că întâlnirea cu președintele SUA, Barack Obama, a fost una "scurtă şi caldă". Șeful statului l-a invitat pe Barack Obama în România.

"Am schimbat câteva fraze, am făcut o poză împreună. A fost foarte bine. Eu l-am invitat în România şi se lucrează. Diplomaţii noştri lucrează la vizite bilaterale şi când vom şti o să vă informăm", a spus Klaus Iohannis.

Etichete: Barack Obama, Carmen Iohannis, Casa Albă, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h