Kovesi, decorată de Regele Suediei pentru lupta împotriva corupţieiLaura Codruţa Kovesi, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a fost decorată, joi, de ambasadorul Suediei, cu titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polară, conferit de regele Suediei pentru lupta împotriva corupţiei din România.

Kovesi, decorata de Regele Suediei pentru lupta impotriva coruptiei
Kovesi, decorată de Regele Suediei pentru lupta împotriva corupţiei

La Ambasada Suediei a avut loc, joi dimineaţă, ceremonia de decorare a Laurei Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA, care a fost distinsă cu titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polară de către regele Suediei pentru "lupta susţinută şi curajoasă împotriva corupţiei din România care constituie paşi importanţi spre îmbunătăţirea transparenţei şi a statului de drept în România".

Titlul i-a fost înmânat Laurei Kovesi de către ambasadorul Suediei la Bucureşti, Anneli Lindahl Kenny, în prezenţa ambasadorului Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, precum şi a mai multor ambasadori ai unor state din Uniunea Europeană, a reprezentanţilor DNA şi ai altor instituţii şi ONG-uri din România care luptă împotriva corupţiei.

Etichete: Comandor al Ordinului Steaua Polară, coruptie romania, Laura Codruţa Kovesi, Laura Codruţa Kovesi decorată, regele suediei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE