Kovesi: Sunt campanii de hărţuire a procurorilor DNA. S-au plătit bani pentru decredibilizarea DNAProcurorul şef al DNA a declarat că în ultima perioadă se duce o campanie de hărţuire şi decredibilizare a instituţiei, susţinând că s-au plătit sume mari de bani şi comisioane de succes pentru aceasta.

Laura Codruta Kovesi
Laura Codruța Kovesi

"Sunt atacuri foarte agresive în ultima perioadă de timp asupra DNA din partea persoanelor pe care le cercetăm. Aceste atacuri sunt pentru a intimida procurorii dar este şi o campanie agresivă pentru că s-au plătit sume de bani şi comisioane de succes pentru decredibilizarea DNA. Sunt campanii de hărţuire a procurorilor DNA", a declarat Laura Codruţa Kovesi la sediul CSM, unde a mers pentru a susţine un procuror cercetat de CSM.

Declaraţiile au venit ca răspuns al declaraţiei făcute de fostul premier Victor Ponta la un post de televiziune, acesta susţinând că s-a întâlnit cu Kovesi în anul 2011 la o cramă care îi aparţinea lui Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiţă a depus un autodenunţ la Parchetul General în care susţine că el, alături de mai mulţi demnitari ai statului, a participat în anul 2012 la măsluirea raportului comisiei tehnice care a analizat teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi. Ulterior depunerii sesizării, Ghiţă a precizat că ar fi încălcat legea pentru că era prieten cu actualul procuror şef al DNA.

"Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Ghiţă Sebastian", a replicat procurorul şef al DNA.

Etichete: DNA, Laura Codruţa Kovesi, Sebastian Ghiţă, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
abcdef
06 oct 16:37
+0
VOTURI
-0
"s-au plătit sume de bani şi comisioane" - si tu ai platit pentru doctorat, plagiatuca?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h