L-a căutat pe Facebook pe băiatul visurilor, cu care s-a sărutat în club. Ce surpriză a avutTânăra de 22 de ani, Pippa, și-a sărbătorit ziua de naștere în club, unde a cunoscut un băiat care i s-a părut perfect, în urma unui sărut. 

Pippa si sarutul viralizat
Pippa și sărutul viralizat

Cei doi s-au sărutat de câteva ori, apoi el i-a cerut să îl însoțească la un hotel.

A doua zi, însă, fata și-a dat seama că nu a notat corect numărul de telefon pe care băiatul i-l dăduse și nu are cum să îl contacteze. A postat, așadar, o fotografie cu ei doi sărutându-se, pe Facebook, cerând ajutorul internauților. 

"L-am cunoscut aseară pe tipul ăsta absolut fabulos, i-am notat numărul greșit dar aș vrea să reușesc să mă văd din nou cu el! E din Whythenshaw și se numește Matt, mă ajutați??" - a scris fata pe Facebook. 

Postarea s-a viralizat, având 20.000 de like-uri, iar fata primea zeci de notificări, când a avut o surpriză foarte neplăcută: iubita băiatului din poză a primit postarea și i-a transmis un mesaj pentru a afla întreaga poveste. Cert este că băiatul a rămas fără niciuna din cele două, dar Pippa spune că "M-am simțit ca o proastă! Mi-a fost greață, pentru mine, pentru el, pentru ea!". 

Etichete: facebook, postare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE