La Catedrala Mântuirii Neamului se lucrează în trei schimburi. Cum arată ACUM. VIDEOPe şantierul Catedralei Mântuirii Neamului se lucrează de zor, şantieriştii fiind prezenţi pe toate fronturile de muncă. Muncitorii lucrează în trei schimburi la construirea edificiului.

Lucrările la suprastructura Catedralei Mântuirii Neamului continuă, pe şantier fiind deschise în prezent toate fronturile de muncă. În prezent, aici se execută mai multe tipuri de lucrări.

Datorită faptului că în ultima perioadă vremea a fost favorabilă, numărul de muncitori a rămas mărit, lucrându-se în trei schimburi. Se montează armătură rigidă și flexibilă între cota 18 și cota 27, iar la peretele altarului se lucrează între cotele 9 și 18. Se execută și zidărie atât la interior, între abside și altar, cât și la exterior, în zona de vest a cafasului și la abside. De asemenea, se fac lucrări și la catepeteasmă, potrivit site-ului catedralaneamului.ro.

"La nivelul de la cota 0 la cota 9 au rămas lucrări de executat în zona altarului, se lucrează la zidăria de pe peretele exterior al altarului. A început lucrul la catapeteasmă. S-au turnat primele betoane pentru catapeteasmă. La abside mai este un tronson de circa 1,5 m de executat zidărie şi de turnat beton şi se finalizează şi absidele până la cota 9", a declarat inginerul Dan Dumitrescu, dirigintele de şantier de la Catedrala Mântuirii Neamului, la Trinitas TV.

Citeşte şi: Mesajul transmis de Patriarhie primăriilor care au fost zgârcite cu banii pentru Catedrala Neamului

                Când vom putea merge la slujba de Înviere la Catedrală

                Sărmanii, cei mai fervenți donatori pentru Catedrala Neamului - printre ei şi un bătrân de 94 de ani

Etichete: Catedrala Mântuirii Neamului, Catedrala Neamului, cum arata catedrala neamului, foto catedrala neamului, lucrari catedrala, lucrări Catedrala Neamului, santier catedrala neamului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE