La ce salariu renunţă Clotilde Armand, director de companie, ca să fie primar al Sectorului 1Clotilde Armand, directoarea Egis România şi candidata USB la Primăria Sectorului 1, ar renunţa la un venit de peste 5.000 de euro pe lună pentru un salariu de primar de nici 1.000 de euro, în cazul în care ar fi aleasă edil de sector.

La ce salariu renunta Clotilde Armand, directoarea Egis Romania, ca sa fie primar al Sectorului 1
La ce salariu renunţă Clotilde Armand, directoarea Egis România, ca să fie primar al Sectorului 1
Foto: Miruna Bardulete/ B365.ro

În momentul în care şi-a făcut publică intenţia de a candida la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand spunea că este "gata să renunţe la job-ul de director general, la salariul consistent" pe care îl are, pentru a lua parte "la proiectul de administrare profesionistă şi cinstită a Bucureştiului în echipa Uniunii Salvaţi Bucureştiul".

Clotilde Armand a declarat pentru B365.ro cât câştigă în acest moment.

"Am venituri şi în Bulgaria, pentru că eu sunt director general la Egis Bulgaria; şi în România, pentru că sunt directorul general Egis România, dar şi la Egis Internaţional pentru că gestionez filialele lor, aşa că e un salariu mai compus. Este, în orice caz, mai mult de 5000 de euro pe lună" , a spus Clotilde Armand pentru B365.ro.

"Sunt o persoană bogată, pentru că mereu am câştigat bine şi sunt gata să fac acest sacrificiu, pentru că am economisit nişte bani. Nu sunt o persoană care are nevoie de un mare lux şi atunci mereu am economisit. Nu am un trai de viaţă extraordinar.", a completat candidata USB.

Conform ultimei declaraţii de avere (2014) a fostului primar din Sectorul 1, Andrei Chiliman, această funcţie aduce un venit net anual de circa 50.000 de lei, 4166 de lei pe lună,  adică mai puţin de 1.000 de euro.

Franţuzoaica Clotilde Armand, care candidează la Primăria Sectorului 1 din partea USB, a anunţat marţi că, în calitate de primar, îşi propune să amenajeze "Litoralul Bucureştiului", care include 10 kilometri de plajă în interiorul oraşului, că se opune construirii de noi mall-uri în sector şi doreşte mai multe piste de biciclete şi clădiri consolidate. 

Etichete: alegeri locale 2016, Clotilde Armand, Primaria Sectorului 1, salariu clotilde armand, USB

0/7 COMENTARII
Dacian Armand
09 Dec 04:15
+0
VOTURI
-0
Doamna Clotilde a scris in teza ei, fara ghilmele: "Indefinite delays can be caused by excessive appeals or unclear delineation of decision-making authority. Participation in a decision-making process provides the participant with a sense of ownership over resulting agreements or decisions. With this sense of ownership comes support for its implementation and, ultimately, the achievement of an efficient decision." Si altcineva a scris aceleasi fraza, intr-o lucrare publicata cu 4 ani inainte. Vedeti cu Google sau cititi alte exemple pe goo.gl/xNK0ov
GTT
30 Mar 23:48
+0
VOTURI
-0
Mai rasfirati baieti ca bate la ochi. Plateste bine Firea?
adrian
30 Mar 16:40
+0
VOTURI
-0
Vorbim de acea Clotilde care declara ca Nicusor este coleg de sericiu cu bărbatul ei și că majoritatea proiectelor le are cu statul?
Fiecare cat il duce capul
30 Mar 16:28
+0
VOTURI
-0
Ce gandire de scara blocului aveti. Primaria e ca nationala, vii pentru presigiu. Mintile mici nu pot pricepe asta
sandman
30 Mar 16:00
+0
VOTURI
-0
El a anuntat cind a candidat la primarie: vine de la 10 000 de euro (??) la 1000 la PMB. :))) Si nu-l crede nimeni.
sandman
30 Mar 15:59
+0
VOTURI
-0
Vrajeala. La fel zice si Nicu$or Dan. Asta va cistiga acolo de vreo 50 de ori mai mult, altfel nu s-ar baga. A se vedea averea fostilor primari: Chiliman si Gherasim. 3:)
laurentiu
30 Mar 13:18
+0
VOTURI
-0
si ceilalti candidati cand anunta? La cat renunta Nicusor?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE