La o ţigară pe Splai. MARŢI, STUDENŢII din REGIE protestează pentru că nu pot fuma în CAMPUSAproximativ 3.000 de studenţi din Complexul Regie protestează marţi cu privire la faptul că nu le este permis să fumeze în campusul studenţesc. Aceştia vor ieşi în stradă începând cu ora 14,00, la 'o ţigară pe Splai', în faţa căminelor P4-P7.

Protest al studentilor din Regie
Protest al studenţilor din Regie

Studenţii din Regie cer modificarea legislaţiei astfel încât să se poată fuma în faţa căminelor în care locuiesc sau pe străzile din campus pentru a nu mai fi nevoiţi să meargă până pe Splaiul Independenţei pentru a-şi putea aprinde o ţigară, potrivit Agerpres.

Vicepreşedintelui Asociaţiei Studenţilor din Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice, Răzvan Florea, a declarat că protestul va fi unul paşnic şi va dura aproximativ o oră, adăugând că protestul este anunţat pe reţelele de socializare şi grupurile din Complexul Regie.

'Vom ieşi pe Splai, vom aprinde câte o ţigară. Vrem să vedem cum va arăta Splaiul în momentul când vor ieşi cel puţin 3.000 de studenţi la o ţigară. Protestul va dura în jur de 30 de minute - o oră', a spus acesta.

 

Etichete: la o tigara pe splai, protest regie, protest studenti, protest studenti regie, regie

0/3 COMENTARII
alex
29 Mar 09:15
+0
VOTURI
-0
Ciudat cum acesti studenti nu au facut un protest despre calitatea invatamantului, despre bursele mici, despre conditiile din camin...nevoia lor de baza e fumatul sa intelegem?
educatie
29 Mar 07:30
+0
VOTURI
-0
Dati-i afara din camine si eventual exmatriculati-i pe fumaciosii protestaci. Sa se duca sa fumeze in batatura la ei unde e permis. Pentru niste manuale, carti, burse, dotari in laboratoarele facultatii nu protesteaza. Singura lor problema este tigara.
Maximus
28 Mar 14:43
+0
VOTURI
-0
Nu cred ca "studentii din regie protesteaza" ci "studentii fumatori din regie". Adica vreo 25% din total...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE