Primăria Capitalei oferă gratuit locuri de veci victimelor din Colectiv,la 26 de zile de la tragedieLa peste trei săptămâni de la tragedia din Colectiv, Primăria Capitalei oferă gratuit locuri de veci victimelor incendiului. Municipalitatea și-a anunțat această intenție încă din primele zile care au urmat incendiului, însă un proiect de hotârâre în acest sens a fost formulat abia acum. Proiectul va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 25 noiembrie. 

La trei saptamani de la tragedia din Colectiv, Primaria Capitalei ofera locuri de veci victimelor
La trei săptămâni de la tragedia din Colectiv, Primăria Capitalei oferă locuri de veci victimelor

Primăria Capitalei, prin Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane, acordă gratuit locuri de veci victimelor incendiului din clubul Colectiv. De asemenea, municipalitatea va suporta și cheltuielile pentru serviciile funerare și pentru executarea lucrărilor necesare înhumării victimelor din Colectiv. Potrivit proiectului de hotărâre, se acordă gratuitate inclusiv pentru tariful anual de întreținere a locului de veci pentru anul 2015.

Primăria Capitalei anunțase că va acorda gratuit locuri de veci victimelor din Colectiv încă din 31 octombrie, însă un proiect de hotărâre în acest sens a fost formulat abia acum, la peste trei săptămâni de la tragedie. Proiectul va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului București pe 25 noiembrie. 

Potrivit proiectului Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane se va ocupa de eliberarea actelor și a autorizațiilor pentru lucrările funerare, va suporta cheltuielile pentru depunerea la capelă și pentru cruce și de asemenea va asigura aprinderea și întreținerea candelei timp de o lună și tămâiatul mormântului timp de 6 săptămâni. VEZI PROIECTUL 

Bilanţul tragediei din Club Colectiv a ajuns la 60 de morţi, după ce duminică a murit un alt rănit, internat la un spital din Viena. 

Etichete: Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, colectiv, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Primăria Capitalei

0/1 COMENTARII
Samuel
23 Nov 14:43
+0
VOTURI
-0
Vrei sa devii independent financiar?
Cautam colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere la nivel mondial. Oferim sprijin si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Va rugam sa cereti detalii la adresa de email: franiucsamuel@yahoo.com
Oferim si solicitam seriozitate! Multumesc!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE