Lacul IOR va fi împrejmuit de LED-uri albastreLacul IOR va fi împrejmuit de nişte LED-uri albastre care vor fi montate pe margine, conform unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul Local Sector 3.

Lacul IOR va fi imprejmuit de LED-uri albastre
Lacul IOR va fi împrejmuit de LED-uri albastre
Foto: maraton.info.ro

Lacul IOR din Sectorul 3 al Capitalei va fi împrejmuit de LED-uri colorate, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul Local Sector 3, informează mediafax.ro.

"Se propune ca lacul, care reprezintă atracţia principală a parcurilor Al. I. Cuza şi Titan, să fie pus în valoare din punct de vedere estetic prin montarea unor benzi cu leduri luminoase, care au un consum redus de energie, la intradosul grinzilor de coronament pe tot conturul lacului şi al insulelor. Aceste benzi LED vor produce un efect de iluminare indirectă (scafă de lumină) care va îmbunătăţi considerabil ambianţa celor două parcuri circumscrise", se arată în proiectul aprobat de Consiliul Local Sector 3.

Potrivit proiectului, ledurile vor avea culoarea albastră şi vor fi rezistente la umiditate.

"În ultimii ani, Primăria Sectorului 3 a depus eforturi pentru a îmbunătăţi aspectul acestor parcuri. Au fost făcute investiţii în lucrări de peisagistică, irigaţii, mobilier urban şi spaţii de joacă", se mai arată în raportul de specialitate al proiectului aprobat de Consiliul Local.

Etichete: lacul IOR, Parcul IOR, Sectorul 3

0/4 COMENTARII
primarele
08 mar 07:43
+0
VOTURI
-0
Io propun sa fie imprejmuit cu un gard de betonel armat, inalt de vreo 3 metri, ca sa fie toata lumea multumita!
DAN
07 mar 19:09
+0
VOTURI
-0
O sa sperie ratele. N-or sa mai poata dormi noaptea.....Consiliul local e format din hoti ?
harpagon
07 mar 14:56
+0
VOTURI
-0
Nu mai stie Betonita cum sa mai fure bani cu parcul IOR.
Arici Pogonici
07 mar 14:30
+0
VOTURI
-0
Aceste benzi costa cativa banuti, mai ales la numarul de metri liniari necesari pt. lac. Manopera de montare nu este nici ea prea scumpa si nici mari amenajari nu vor fi necesae. Sunt totusi convins ca pina va fi totul finalizat se vor fi investit miliarde.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h