Lampioane tricolore,lansate în Bucureşti,pentru a marca 96 de ani de la Unirea Basarabiei cu RomâniaÎn Bucureşti şi în mai multe oraşe de pe ambele maluri ale Prutului vor fi organizate mai multe evenimente, cu ocazia împlinirii a 96 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Totodată, în Capitală va fi organizată o horă şi se vor lansa 27 de lampioane tricolore.

Lampioane tricolore,lansate in Bucuresti,pentru a marca 96 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania
Lampioane tricolore,lansate în Bucureşti,pentru a marca 96 de ani de la Unirea Basarabiei cu România
Foto: incomod-media.ro

Lampioanele tricolore vor fi lansate concomitent în peste 40 de oraşe aflate pe ambele maluri ale Prutului, pentru a marca 96 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, după cum se anunţă într-un comunicat de presă.

În Bucureşti, susţinătorii reîntregirii naţionale se vor prinde într-o horă a Unirii şi vor lansa 27 de lampioane tricolore.

Evenimentul va fi organizat în Piaţa Universităţii, joi, de la ora 19.00. „Semnalele pe care le primim tot mai des din partea populaţiei din Republica Moldova indică în mod clar dorinţa de a trăi demn într-un stat puternic, reîntregit. Considerăm că anii până la împlinirea visului tuturor românilor – Unirea Basarabiei cu Ţara-Mamă - pot fi număraţi pe degetele de la o mână", după cum susţine Mihai Nicolae, reprezentant al Platformei unioniste Acţiunea 2012, citat de adevărul.ro.

Etichete: unirea Basarabiei cu Romania

0/1 COMENTARII
Alex
27 mar 20:10
+0
VOTURI
-0
Intr-un studiu statistic realizat in Republica Moldova,majoritatea celor chestionati au raspuns ca doresc mai degraba o cooperare cu Rusia decat cu UE.
Cred ca avem doar noi impresia ca si ei,"fratii nostrii",vor unirea celor doua tari,dar nu cred ca e asa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE