Lanidor deschide primul magazin din România, într-un mall din BucureştiLanidor va deschise un magazin în mall-ul Park Lake din Bucureşti, care se deschide în luna septembrie.

Lanidor deschide primul magazin din Romania, intr-un mall din Bucuresti
Lanidor deschide primul magazin din România, într-un mall din Bucureşti
Foto: oeirasparque.com

Cel mai mare retailer portughez de îmbrăcăminte pentru femei, Lanidor, va deschide primul magazin în România, în mall-ul Park Lake din Capitală. Unitatea va avea o suprafață de 125 metri pătrați, informează profit.ro.

Brandul Lanidor va intra în Romania sub formă de franciză deținută de către firma QAZ Fashion Retail, al cărei proprietar este antreprenorul român Adrian Dumitrescu.

Planurile companiei vizează deschiderea a cel puțin două magazine Lanidor pe an, în cele mai populare centre comerciale din București și din țară.

Retailerul Lanidor a fost fondat în 1966, în Portugalia, și face parte din grupul cu același nume. Alături de Lanidor, grupul mai deține și brandurile Globe (brand de lux, lansat în Spania și achiziționat ulterior de compania portugheză), Quebramar (linie de îmbrăcăminte men's casual, dar care are și o linie pentru femei), Casa Batalha (cel mai vechi brand de accesorii din Portugalia, fondat în 1635) și Companhia do Campo (brand home decor).

Etichete: lanidor, mall, park lake

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE