Lansare & party ~ ”Ani cu alcool și sex” de Cristina NemerovschiRomanul Cristinei Nemerovschi ”Ani cu alcool și sex” se lansează și în club!
Vino miercuri 12.12.2012, de la ora 19.30, sa discutam, să citim și să petrecem până dimineața, în Club Panic! din București.

Invitați: Felix Nicolau, Mugur Grosu, Lorena Lupu.

Lansare de carte @ Panic! club
Lansare de carte @ Panic! club
Foto: B365

Vă promitem lectura fragmentelor revoltător de indecente și amuzante din ”Ani cu alcool și sex”, concurs, surprize și altele!

 “Am citit trei sferturi din Ani cu alcool si sex; acum tin cartea in mana si ma uit la ea ca prostita: cum naiba sa se termine?!! Ce dracului fac eu cand se termina?! Doua zile am fost ca in transa, n-am putut sa fac nimic altceva, mi-am inchis si mobilul, am renuntat la iesit in oras. Fugeam la baie si ma intorceam cat puteam de repede, ca sa reiau Anii cu alcool si sex… Si acum, sa se termine! L Nu pot sa accept asta. Cat de minunat ar fi daca ai putea sa publici Cristina in fiecare saptamana cate o carte noua!!!!” (Elgy)


"Iti vine sa te bagi inapoi sub plapuma si sa astepti sa scoata Cristina urmatoarea carte. Si uite asa ramai in urma cu lecturile obligatorii pentru scoala :D ” (Mona)

 

 

Intrarea este libera.

Bonus: promoție Grolsch - 2+1 gratis.

Etichete: lansare, panic! club, party

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h