Lanţul de cafenele Starbucks, acuzat că a înşelat milioane de clienţiLanţul de cafenele Starbucks se confruntă cu un proces de 5 milioane de dolari, fiind acuzat de înşelarea a milioane de clienţi.

Lantul de cafenele Starbucks, acuzat ca a inselat milioane de clienti
Lanţul de cafenele Starbucks, acuzat că a înşelat milioane de clienţi

Majoritatea am trecut prin neplacuta situatia in care atunci cand ne cumparam un "ice coffee", dupa doar cateva inghitituri ne trezeam ca din componenta cafelei am mai ramas doar cu cuburile de gheata, scrie Business Insider, citat de wall-street-ro.

O femeie incearca sa puna capat acestor momente enervante prin intentarea unui proces impotriva lantului de cafenele Starbucks. Compania se confrunta cu un proces de 5 milioane de dolari, care are ca motiv principal cantitatea de gheata pe care lantul de cafelenele o foloseste pentru realizarea bauturilor.

Procesul a fost intentat de catre Stacy Pincus. Site-ul de stiri NBC declara ca lantul de cafenele este acuzat ca a incercat sa creasca profitabilitatea de pe urma bauturilor prin adaugarea unei cantitati mai mari de gheata.

De exemplu, atata timp cat pentru o bautura Venti, reclama prezinta faptul ca aceasta contine 680 de grame din bautura respectiva, clientul va primi de fapt 396 de grame din bautura, restul continutului fiind reprezentat de cuburile de gheata. Acest lucru a condus la acuzatiile privind reclama falsa.

Prin acest proces se doreste sa se faca dreptate pentru milioanele de clienti care au cumparat o bautura rece in ultimii 10 ani.

Etichete: starbucks, Starbucks proces

0/3 COMENTARII
anti prostie
05 May 14:50
+0
VOTURI
-0
Bai Vlade, de ce esti tu asa prost ma? mai bine taceai.. Esti exact tipologia aia de roman prost care se inchina pe strada si scuipa intre scari. Mai citeste odata articolul si activeaza si ramasita de neuron.
vlad
04 May 12:21
+0
VOTURI
-0
Mda, asta e un proces absurd... ice coffee are gheata in ea??? WOW!!! Putea foarte bine sa se duca si sa ceara mai putina gheata, sau chiar sa i-o dea fara gheata si probabil ca acceptau.... In America sunt disperati cu procese ridicole
Cris
04 May 09:51
+0
VOTURI
-0
Incep si clientii sa se trezeasca, intr-un tarziu, dandu-si seama ca grosul produsului pe care dau banii e compus din apa chioara in diverse forme de agregare. Cand se vor trezi complet isi vor da seama ca si celelalte produse pe care le cumpara de la hipermarket si care contin amestecuri sunt preparate, in mare, dupa aceeasi reteta. Cand timp prostii dorm pe ei si dau banii, nu vad de ce nu...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE