LAS FIERBINŢI, SEZONUL 8, 29 OCTOMBRIE 2015. Bobiţă, îndrăgostit lulea, în cel mai nou episodLAS FIERBINŢI, SEZONUL 8, 29 OCTOMBRIE 2015. Bobiţă se îndrăgosteşte nebuneşte în cel mai nou episod LAS FIERBINŢI

LAS FIERBINŢI, SEZONUL 8, 29 OCTOMBRIE 2015. Joi seară, în episodul 11 al serialului de comedie Las Fierbinţi, Bobiţă este indragostit pana peste cap. O domnisoara satena pe care a intalnit-o in Slobozia i-a furat mintile simpaticului carciumar. Si lucrurile nu se opresc aici! Aceasta este extrem de grijulie si dornica sa-i faca toate poftele iubitului sau. Toata aceasta idila nu este vazuta cu ochi buni de Giani, care nutreste sentimente de gelozie.

LAS FIERBINŢI, SEZONUL 8, 29 OCTOMBRIE 2015. Tot în cel mai nou episod, un cetatean exotic va ajunge in Las Fierbinti. Venit tocmai din indepartatul Camerun, acesta este in cautarea fratelui sau, Felix Tangoh, ratacit in Maramures, potrivit protv.ro.

LAS FIERBINŢI, SEZONUL 8, 29 OCTOMBRIE 2015. Întâlnirea cetăţeanului exotic cu Celentano şi Nicu Raţă este una plină de umor, întrucât cei doi fierbinţeni nu reuşesc să înţeleagă ce vrea acest străin.

Etichete: las fierbinti, las fierbinti 2015, las fierbinti sezonul 8

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE