LAS FIERBINŢI, SEZONUL 9: Când difuzează PRO TV primul episod din 2016LAS FIERBINŢI, SEZONUL 9: Serialul Las Fierbinți va reveni, luna aceasta, cu cel de-al nouălea sezon. Primul episod de anul acesta va fi difuzat de PRO TV pe 25 februarie, de la 20.30.

LAS FIERBINTI, SEZONUL 9: Cand difuzeaza PRO TV primul episod din 2016
LAS FIERBINŢI, SEZONUL 9: Când difuzează PRO TV primul episod din 2016
Foto: paginademedia.ro

LAS FIERBINŢI, SEZONUL 9:

„Universul Las Fierbinți își va continua și în acest sezon evoluția firească. Acțiunea va fi constituită, după cum v-ați obișnuit, din problemele reale ale personajelor pe care lumea le îndrăgește și pe care dorește să le revadă. Iată că am ajuns să ne reîntâlnim pentru a 9-a oară cu un nou sezon în care întâmplările prin care trec personajele îi vor surprinde pe telespectatori!", a declarat Dragoș Buliga. Gașca formată din Bobiță, Giani și Dorel, va încerca, ca de fiecare dată, să se îmbogățească rapid, fără a face nimic, dacă se poate.

LAS FIERBINŢI, din SEZONUL 9:

Localitatea „va prospera" sub conducerea celui mai gospodar și inspirat primar din câți a avut liniștita urbe. Vasile va face tot posibilul pentru a oferi tot ce-i mai bun proprie-i persoane. Lucrurile „nu vor scăpa de sub control" nicio clipă, șeful de post Robi fiind extrem de „vigilent" la tot ceea ce mișcă și la ce întreprind sătenii. Ca de fiecare dată, Firicel și Ardiles îi vor fi în preajmă filozofului Celentano.

Totuși, va fi pus într-o situație delicată, alegând să ia calea soarelui apune, în căutarea unui trai mai bun.

sursa: paginademedia.ro

Etichete: las fierbinti, pro tv, sezonul 9

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h