Lăsată fără finanţare, Autostrada A3 dinspre Ploieşti nu va fi legată de Bucureşti nici anul acestaAutostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, inaugurata in iulie 2012, a fost lasata fara nici un ban in bugetul pe anul acesta dupa ce Guvernul a taiat finantarea la rectificarea bugetara.

Lasata fara finantare, Autostrada A3 dinspre Ploiesti nu va fi legata de Bucuresti nici anul acesta (Foto cars321.ro)
Lăsată fără finanţare, Autostrada A3 dinspre Ploieşti nu va fi legată de Bucureşti nici anul acesta (Foto cars321.ro)

Decizia executivului vine in conditiile in care lucrarile la infrastructura autostrazii nu sunt terminate, o portiune de 6,5 km de la Soseaua de Centura pana in Capitala e inca in constructie, nodurile rutiere importante nu sunt finalizate, iar pe intreaga lungime a autostrazii nu exista inca nici o benzinarie. Informatiile vin de la Compania de Autostrazi, care a confirmat pentru HotNews.ro ca "in acest an nu va fi deschis traficul pe niciun sector din aceasta autostrada", cu toate ca lucrarile pe tronsonul Soseaua de Centura - Strada Popasului sunt avansate, iar la inceputul verii autoritatile anuntau noi kilometri inaugurati.

In aceste conditii, tronsonul ar putea fi deschis cel mai devreme in primavara 2014, dar apare o alta problema: o autostrada cu trei benzi pe sens se va opri intr-o intersectie cu un drum cu cate o banda pe sens in zona Pipera. Ce solutie au ales autoritatile? Au dat aviz de construire a unei benzinarii in intersectie, in loc sa reconfigureze sensul giratoriu din Pipera. Detalii, aici. 

CITEŞTE ŞI Unde va fi construit și cât va costa noul nod de acces pe A3. 

Etichete: benzinărie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE