BAC 2012: Guţă junior a luat 1.00 la română, Laura Andreşan a trecut



Laura Andresan (Foto: vestic.ro)
Laura Andresan (Foto: vestic.ro)

Laura Andreşan a promovat examenul de bacalaureat din 2012 cu media 7.71. Cea mai mare notă a luat-o la istorie, 8.75, urmată de geografie, 8.60, şi 5.8o, la limba şi literatura română.

Fiul lui Nicolae Guţă nu a avut acelaşi noroc. Cea mai dificilă probă a fost, pentru el, cea de Limbă şi Literatură Română, unde a luat nota 1.00. Guţă a obţinut note sub cinci la toate cele trei probe scrise. La Geografie a luat nota 2, iar la matematică a obţinut nota 3.

La examenul de Bacalaureat din acest an s-a prezentat şi tenorul Costel Busuioc. Și pentru el, examenul la limba română s-a dovedit a fi cel mai dificil întrucât a luat nota 1,20. Nici la istorie nu a promovat, lucrarea sa fiind punctată cu 4,20.

Margherita, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani, a picat examenul de bacalaureat la limită. Ea nu a reuşit să obţină media minimă. În ciuda faptului că a promovat toate probele, nu a obţinut media generală mai mare de 6. Margherita a luat nota 6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie. Media ei generală a fost 5,98.

Etichete: bacalaureat 2012, examen, promo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h