Laura Chiriac, fostă jurnalistă, şi-a lansat candidatura la Primăria sectorului 1ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Fosta jurnalistă Laura Chiriac (ALDE) şi-a lansat, joi, candidatura pentru Primăria Sectorului 1. Călin Popescu Tăriceanu susţine că Chiriac are prima şansă de a câştiga fotoliul de primar în acest sector, spunând că Alexandru Nazare, de la PNL, este doar "căţeluşul lui Boagiu". În cursa pentru Primăria Sectorului 1 a intrat şi Clotilde Armand, din partea USB.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 1, a acuzat, joi, la evenimentul de lansare a candidaturii, că administraţia locală este "căpuşată de grupuri de interese, pe care din ce în ce mai mulţi cetăţeni le numesc «mafiote»".

"Bănuiesc că, dacă în parcuri ar cădea din cer turtă dulce, s-ar constitui o mafie a turtei dulci sau a vatei pe băţ. S-a întrunit astăzi o masă critică de motive pentru o serioasă revizuire a modului în care administraţia se raportează la cetăţeni. Sfidarea deranjează la fel de mult cum deranjează furtul sau corupţia", a spus Chiriac, citată de psnews.ro

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 1 a subliniat totodată că trebuie pornit de la lucruri imediate, care ne deranjează zi de zi.

"Nu ne spune nimeni care este durata de viaţă a unei gropi din asfalt, cât trebuie să dăm cu maşina în groapa respectivă, pentru ca aceasta să fie acoperită", a precizat Laura Chiriac.

Co-preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, prezent la eveniment, a spus că, în sectorul 1, "este imens de făcut".

„Circul frecvent în Sectorul 1 – noi avem sediul principal în Sectorul 1. Merg toată ziua-bună ziua pe Bulevardul 1 Mai. Bulevardul 1 Mai arată mai rău decât în epoca copilăriei mele. Nu se deosebeşte cu nimic de o stradă din Istanbulul turcesc: firme (mai mari, mai mici), magazine, cocioabe... Uitaţi-vă pe Calea Griviţei şi exemplele pot continua. Sunt discrepanţe foarte mari între cartierele din Sectorul 1", s-a plâns preşedintele Senatului.

Nu în ultimul rând, Tăriceanu l-a atacat pe candidatul PNL, Alexandru Nazare: "Nazare este un fel de căţeluş al lui Boagiu. Asta este valoarea lui intrinsecă. L-a pus la înaintare PNL-ul (din lipsă de lideri) pe Nazare, produs tipic PDL: cu părinţi Boagiu, Roberta Anastase, Blaga şi aşa mai departe. Ăsta este produs PDL. Nu există nicio îndoială că oamenii în Bucureşti se uită cu regret la ceea ce a fost PNL-ul odată şi îşi dau seama că PNL-ul este numai o palidă umbră a ceea ce a fost partidu", a criticat Tăriceanu.

În aceste condiţii, a mai spus Tăriceanu, Laura Chiriac "nu se bate pentru locul 2, ci pentru locul 1, pentru că PSD-ul are un electorat sub electoratul de centru-dreapta în Sectorul 1".

Etichete: alegeri bucuresti, alegeri locale 2016, Călin Popescu Tăriceanu, Laura Chiriac, Laura Chiriac Primaria sector 1

0/1 COMENTARII
Mehedinteanu Florentin
05 Apr 08:08
+0
VOTURI
-0
In sectorul 1, nu mai exista Bd. 1 Mai (se afla in sectorul 6 fosta str. Compozitorilor).
Acum denumirea exacta este Bd. Ion Mihalache.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h