Laura Codruţa Kovesi, la Secţia pentru anchetarea magistraţilor pentru a fi audiată, vineriFosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, s-a prezentat, vineri, la Secţia pentru anchetarea magistraţilor, pentru a fi audiată în dosarul în care are calitatea de suspect, acuzaţiile fiind de luare de mită, abuz în serviciu şi mărturie mincinoasă.

Laura Codruta Kovesi, la Sectia pentru anchetarea magistratilor pentru a fi audiata
Laura Codruţa Kovesi, la Secţia pentru anchetarea magistraţilor pentru a fi audiată

Laura Codruţa Kovesi s-a prezentat, vineri, la audierea de la Secţia pentru anchetarea magistraţilor, cu jumătate de oră mai devreme faţă de ora la care a fost chemată.
Fosta şefă a DNA a spus că va da declaraţii la ieşire.

Kovesi, întâmpinată cu flori de membrii Rezist: Codruţa, nu uita, noi suntem de partea ta

Laura Codruţa Kovesi a fost întâmpinată, vineri, înainte de audierea de la Secţia pentru anchetarea magistraţilor, cu flori şi încurajări de membrii Rezist. Aceştia au strigat cu putere: „Codruţa, te iubim!" şi „Codruţa, nu uita, noi suntem de partea ta!".

„Codruţa, te iubim!", „Codruţa, nu uita, noi suntem de partea ta!", „Nu vă lăsaţi", sunt doar câteva dintre mesajele pe care membrii Rezist le-au strigat atunci când Laura Codruţa Kovesi s-a prezentat la sediul Parchetului General, scrie Mediafax. 


CITEȘTE ȘI Victor Ponta, audiat ca martor la Parchet în dosarul Laurei Kovesi. CE A DECLARAT

Etichete: audiere laura kovesi, Laura Codruţa Kovesi, sectia pentru anchetarea magistratilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE